Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sistem de prindere scaun auto copii isofix
Brand
ISOFIX MIGO
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Isofix reprezintă un sistem de fixare sigura si foarte ușor de manevrat a scaunului copilului in vehicul, ce a fost propus in 1990 ca un sistem standard, pentru a reduce riscul accidentarii celor mici, in mașina.

Scaunul este fixat de caroseria mașinii cu ajutorul unor sine si poate fi instalat sau dezinstalat foarte repede, ultima metoda făcându-se prin apăsarea unui buton atașat scaunului. Sistemul Isofix oferă o buna protecție scaunului copilului/bebelușului, prin aceasta legătură fixa, in toate situațiile de impact si nu exista riscul ca scaunul sa alunece, sa se răstoarne sau sa se balanseze, principalele scopuri fiind acelea de a îmbunătăți performantele dinamice ale elementelor de fixare a scaunului si de a reduce defectele de fixare la prezentele scaune pentru copii si bineînțeles sa asigure o metoda universala de prindere a scaunelor pentru cei mici.

Avantajul sistemului ISOFIX este sistemul de ancorare si în același timp reducerea rotaţiei scaunului in faţă folosind pivotul și canalizând astfel, o mare parte a energiei în jos în scaunul maşinii.
Din Gura in Gura